Agencija za mobilnost i programe EU, u partnerstvu s ANPCDEFP iz Rumunjske i Fondacijom Tempus iz Srbije, organizira seminar za sudionike iz Hrvatske, Rumunjske i Srbije pod nazivom „Emphasizing virtual and inclusive dimensions of the Blended Intensive Programmes“.

Ciljna skupina su predstavnici visokoškolskih ustanova koje sudjeluju u programu Erasmus+, Erasmus+ koordinatori za KA1 projekte mobilnosti, osoblje iz ureda za Erasmus ili međunarodne odnose te nastavno osoblje uključeno u organizaciju BIP-ova.

Glavni cilj događanja je naučiti kako planirati i organizirati kombinirane intenzivne programe (BIP-ove), uz pružanje inspiracije iz rezultata koje su postigle druge organizacije koje su već implementirale BIP-ove.

Seminar će se održati u fizičkom obliku od 29. do 30. listopada 2024. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Prijave su moguće do 24. lipnja 2024. godine putem prijavnog obrasca.

Troškove smještaja, hrane i prijevoza pokriva Agencija za mobilnost i programe EU.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.ampeu.hr/natjecaji/poziv-za-sudjelovanjem-na-tca-aktivnosti-emphasizing-virtual-and-inclusive-dimensions-of-the-blended-intensive-programmes