EU Mreža Zajedničke poljoprivredne politike otvorila je prijave na drugo izdanje dodjele Nagrada za poljoprivrednu i ruralnu inspiraciju (Agricultural and Rural Inspirational Awards), s temom Osnaživanje mladih.

        1. Ovogodišnje izdanje dodjele nagrada traži zelene, pametne, društveno inkluzivne, inovativne i otporne projekte Zajedničke poljoprivredne politike koji se provode na lokalnoj razini. Javnost će moći glasovati i odlučiti o ovogodišnjim pobjednicima putem online glasovanja.
        2. Kategorije projekta za prijavu na ovogodišnju dodjelu nagrada su:
              1. Pametna i konkurentna poljoprivreda;
              2. Zaštita okoliša;
              3. Socio-ekonomsko tkivo ruralnih područja;
              4. Mladi u ruralnim područjima.
        3. Prijave se ponose isključivo putem Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike. Prijave je potrebno poslati do 01. lipnja 2024. godine.
        4. Više informacija o nagradi i načinu prijave za sudjelovanje dostupno je na poveznici https://ruralnirazvoj.hr/posaljite-prijave-inspirativnih-projekata-za-ovogodisnju-dodjelu-nagrada-aria/

 

 

PRODULJENJE ROKA ZA PRIJAVU

Dana 06. lipnja 2024. godine, EU Mreža Zajedničke poljoprivredne politike objavila je produljenje roka za prijave inspirativnih projekata za ovogodišnju dodjelu Agriculture&Rural Inspiration Awards (ARIA).

Rok za prijavu produljuje se do 20. lipnja 2024. godine.

Više informacija o produljenju roka za prijavu dostupno je na sljedećoj poveznici: https://nrm.hr/novosti/produljen-rok-za-prijave-na-aria-natjecaj/

 

 

PRODULJENJE ROKA ZA PRIJAVU

Dana 25. lipnja 2024. godine,EU Mreža Zajedničke poljoprivredne politike, objavila je produljenje roka za prijave inspirativnih projekata za ovogodišnju dodjelu Agriculture & Rural Inspiration Awards (ARIA).

Rok za prijavu produljuje se do 19. srpnja 2024. godine.

 Više informacija o produljenju roka za prijavu dostupno je na  poveznici https://nrm.hr/novosti/drugo-izdanje-dodjele-nagrade-aria-2024/