Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na treningu u okviru Aktivnosti suradnje i osposobljavanja (TCA) pod nazivom: “Misli veliko počni malo”, fokusiranog na osnaživanje organizacija za pripremu kvalitetnih i inkluzivnih projekata razmjene mladih, s utjecajem na izgradnju zajednice. 

Ciljna skupina su sadašnji i budući korisnici programa Erasmus+ u području mladih, koji žele raditi na kvaliteti projekata mobilnosti mladih i integraciji mladih u zajednici.

Cilj treninga je osnažiti organizacije za pripremu inkluzivno integriranih projekata s mladima putem usvajanja kompetencija u području preuzimanja inicijative u zajednici, aktivnog sudjelovanja mladih, te vještinama upravljanja projektom i njegovim ciklusom (od ideje do realizacije, od evaluacije do diseminacije).

Seminar će se održati u fizičkom obliku u Splitu, od 8. do 11. listopada 2024. godine (+2 dvosatne radionice za pripremu i follow-up).

Prijave su moguće do 27. kolovoza 2024. godine putem Prijavnog obrasca.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije pokrit će troškove sudjelovanja za sve odabrane sudionike.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.ampeu.hr/natjecaji/poziv-za-sudjelovanje-na-tca-treningu-misli-veliko-pocni-malo